RECRUITER

Jij bent:

een recruiter met een passie voor arbeidsmarktcommunicatie en de intrinsieke drijfveren van jouw kandidaat. Jij gaat graag het gesprek aan met kandidaten om te achterhalen wat hun ervaring is maar vooral waar hun ambities liggen. Door jouw oprechte interesse in mensen ben jij in staat om kandidaten voor langere tijd aan ons te verbinden en voelen zij zich thuis bij FORTEC. Wij werven namelijk niet alleen met de focus op onze opdrachtgevers. Steeds meer ligt onze focus op de corporate werving van vaste FORTEC collega's die wij toevoegen aan ons team. Je hebt hierdoor een perfecte balans van kort- en langdurige wervingstrajecten.

Jouw werkdag:

Jouw werkdag op kantoor begint altijd met een rondje koffie en een dagstart met je team. Samen bepalen jullie de doelen voor die dag en spreken jullie de actuele vacatures en kandidaten door. De ochtend vliegt voorbij waarin je 2 kandidaten spreekt voor de vaste functie bij FORTEC. Lunchpauze? Die breng je door in ons bedrijfsrestaurant waar Britt een verse maaltijd voor je heeft bereid. Daarna is het de hoogste tijd om je fanatieke collega's te verslaan met een potje tafeltennis. In de middag beoordeel je de binnengekomen sollicitaties en heb je samen met je collega accountmanager een afspraak bij de opdrachtgever, om de vacature door te spreken waarvoor je komende week gaat werven. Je bespreekt een plan van aanpak en maakt afspraken over het vervolgproces zodat iedereen weet waar hij aan toe is.

Koop MastBij FORTEC bieden wij onze specialisten de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen. Dit kan door het bijwonen van vakinhoudelijke events, het volgen van cursussen, maar ook door het volgen van een opleidingstraject. FORTEC-specialist Koop Mast heeft de mogelijkheid gekregen om een op maat gemaakt opleidingstraject te volgen, waardoor wij hem nu mogen feliciteren met een nieuwe carrière! Lees meer..

Recruiter met een visie

Jouw drijfveer is om ervoor te zorgen dat kandidaten aan FORTEC denken wanneer ze een nieuw project zoeken of een vervolgstap willen maken in hun loopbaan. Jouw ideeën over recruitment zijn creatief, verrassend en krijgen vorm in aansprekende wervingscampagnes. Bij ons krijg je alle ruimte om je ideeën op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie uit te voeren, uiteraard met de ondersteuning van je marketing collega's.

De functie van recruiter is enorm veelzijdig, je komt te werken in een commerciële organisatie met resultaatgerichte collega's die altijd voor succes gaan. Om hier goed op je plek te zitten ben je resultaatgericht, verbindend en werk je graag als onderdeel van een team. Samenwerken en elkaar versterken staan centraal.

Jij hebt:

  • hbo werk- en denkniveau
  • bij voorkeur ervaring als recruiter
  • de vaardigheden om een oprechte verbinding te maken met mensen
  • een beschikbaarheid vanaf 28 uur per week

Jij krijgt:

Wij vertrouwen erop dat jij uitblinkt als recruiter, daarom bieden wij jou op basis van een 40-urige werkweek:

  • een afwisselende baan met een bruto maandsalaris tussen de € 2.200 en € 3.500, afhankelijk van je ervaring + onbeperkte bonus
  • steevast een gezellige vrijdagmiddagborrel in ons eigen café
  • de kans om jezelf te ontwikkelen; je wordt hierbij ondersteund door een uitgebreid trainingsprogramma en coaching-on-the-job van een senior recruiter
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opbouw pensioen bij Zwitserleven, 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen met mogelijkheid tot bijkopen van extra dagen

Danielle - doe waar je blij van wordtAls werkzoekende kan het lastig zijn om een juiste en passende functie te vinden. Wat past nu echt bij je? Bij welk bedrijf sluit je het beste aan? Vragen die mijzelf bezighouden en ook veel mensen uit mijn omgeving. En hoe mooi is het dan, als iemand je daarbij kan helpen? "Als recruiter haal ik, naast een goede band op te bouwen met de persoon tegenover mij, vooral veel energie uit het vervullen van iemands wensen en ambitie", vertelt Daniëlle, recruiter VTH. Lees meer... 

Contact

Wil je meer weten over de functie als recruiter bij FORTEC? Neem dan contact op met Monique Polman via mail m.polman@fortec.nl, mobiel 06 278 81 447 of start direct een chat via whatsapp:

 Wil je direct solliciteren? Laat dan je gegevens hieronder achter.

Neem contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden en de mooie uitdagingen die we voor jou als accountmanager of recruiter in petto hebben, neem dan contact op met FORTEC.

Solliciteer

Bedankt voor uw sollicitatie, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • CV uploaden *

Wil je voor het solliciteren eerst gebeld worden over de mogelijkheden bij FORTEC? Vul dan het onderstaande formulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Bedankt voor uw interesse, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.