RECRUITER die barst van de creativiteit

Jouw opvallende ideeën over arbeidsmarktcommunicatie vormen de basis voor je rekrutering.

Jij bent …
een recruiter met een passie voor arbeidsmarkt- communicatie. Jij bent in staat FORTEC-specialisten te rekruteren en te binden aan FORTEC. Samen met de projectmanager inventariseer je vraagstukken bij onze opdrachtgevers aan tafel, zodat je precies weet welke specialist je moet werven. Je speurt cv-databanken, het eigen netwerk en LinkedIn af naar geschikte specialisten. Door jouw persoonlijke en professionele benadering maak je de perfecte kandidaat enthousiast voor de functie. Vervolgens plan je het sollicitatiegesprek dat je samen met de projectmanager voert. Tijdens dit gesprek komen opleiding en ervaring aan bod, maar ligt de nadruk op competenties en drijfveren. Zo ben je in staat een gedegen loopbaanadvies te geven en specialisten te binden aan FORTEC.

“Tijdens het gesprek bleek dat FORTEC goed naar me geluisterd had – iets wat ik erg belangrijk vond. Ik kwam terecht bij een organisatie waarvan de activiteiten en de toekomstvisie passen bij mijn wensen en ambities”.  Lees het volledige artikel op fortec.nl


Recruiter met een visie
Jouw drijfveer is om ervoor te zorgen dat potentiële specialisten aan FORTEC denken wanneer ze een nieuw project of volgende functie zoeken. Jouw ideeën over rekrutering zijn creatief, verrassend en krijgen vorm in verrassende wervingscampagnes. Dat doe je daadkrachtig en doelgericht. Bij FORTEC krijg je alle ruimte om je vooruitstrevende ingevingen uit te voeren. Je wordt hierbij ondersteund door onze marketingafdeling.

Je bent ondernemend, proactief en creatief. Daarnaast ben je klant- en resultaatgerichtheid naar alle partijen toe, van specialist tot opdrachtgever en van onze marketingafdeling tot je directe collega.

Enkele voorbeelden van recente recruitmentcampagnes:

Jij hebt …

  • hbo werk- en denkniveau;
  • graag contact met veel verschillende mensen;
  • bij voorkeur ervaring als recruiter.

Jij krijgt …

  • een afwisselende baan met een bruto maandsalaris tussen
    € 2.200 en € 3.500, afhankelijk van je ervaring en opleiding
  • steevast een gezellige vrijdagmiddagborrel
  • de ruimte voor je outside-the-boxideeën
  • alle kans om jezelf te ontwikkelen; je wordt hierbij ondersteund door een uitgebreid trainingsprogramma en coaching-on-the-job van een senior recruiter

Bezoek Henk

 

Als recruiter is het belangrijk om het vakgebied goed te leren kennen. Daarom ga je op bezoek bij de specialisten. Recruiter KVM Nicole: ”Door op zo’n locatie te zijn, ervaar ik hoe belangrijk veiligheid is en zie ik ook waar een veiligheidskundige tegenaan kan lopen in de werkzaamheden. Met deze ervaring kan ik voor toekomstige FORTEC-specialisten een nog beter beeld scheppen en advies geven over werklocaties." Lees het verslag van het bezoek op www.fortec.nl

Wij zijn …
FORTEC, de partij waarmee specialisten mogen rekenen op interessante en uitdagende projecten en vacatures in hun vakgebied. We spreken de taal van de specialisten. Daarbij gaan we proactief, ondernemend en outside-the-box op zoek naar de juiste aansluiting tussen specialisten en opdrachtgevers. Spreekt dat jou aan? Laten we dan kijken of jij en FORTEC dezelfde taal spreken. FORTEC, alleen voor specialisten.

Contact
Als recruiter met ondernemingszin wil je waarschijnlijk vandaag nog je visie op recruitment en het positioneren van FORTEC met ons delen. Neem daarvoor contact op met Monique Polman via 040 – 29 46 886 of info@fortec.nl.

Neem contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden en de mooie uitdagingen die we voor jou als accountmanager of recruiter in petto hebben, neem dan contact op met FORTEC.

Solliciteer

Bedankt voor uw sollicitatie, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • CV uploaden.

Wil je voor het solliciteren eerst gebeld worden over de mogelijkheden bij FORTEC? Vul dan het onderstaande formulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Bedankt voor uw interesse, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.