Marketing manager

Onze marketing manager is verantwoordelijk voor de marketing, communicatie en positionering van twee bedrijven, FORTEC en REEF. FORTEC een detacheringsbureau en REEF is een projectenorganisatie. Twee verschillende bedrijven met een andere uitstraling en marktbewerking, maar voor beiden geldt: professionele organisaties met een formele uitstraling en een informele cultuur.

De positionering van FORTEC en REEF richting de markt is minstens zo belangrijk als de positionering van het marketing team intern. Voor het toekomstig functioneren van het marketing team ligt een plan, jij bent degene die hier uitvoering aan gaat geven. Je stuurt 5 medewerkers aan, ieder ingedeeld voor één van beide bedrijven en met hun eigen specialisme. Als marketing manager heb je geregeld een strategiebespreking met het MT van FORTEC en het MT van REEF. Vanuit jouw visie en marketingstrategie ben je in staat een marketingplan te maken.  Naast de aansturing van het team ben jij zelf ook operationeel betrokken, denk bijvoorbeeld aan het opzetten en uitdenken van campagnes. 

“Stevig in de schoenen staan” dekt onvoldoende de lading als het gaat om de marketing manager die wij zoeken. Je komt terecht in een fantastische, maar ook échte commerciële organisatie waar mensen weten wat ze willen. Wij noemen dat ondernemerschap en zoeken iemand die ook hard kan zijn op de inhoud en zacht op de persoon. Als marketing manager weet jij hoe je een team sturing geeft en mensen in hun kracht zet. Je bent niet uit het veld geslagen door een meningsverschil. Sterker nog, dit is voor jou een manier om tot succes te komen. Jij weet namelijk anderen te overtuigen door concrete voorstellen te doen en met sterke argumenten te komen. De voortgang van werkzaamheden en campagnes heb jij helder in het vizier en je maakt hierover duidelijke vervolgafspraken. Jij hecht veel waarde aan een efficiënte aanpak. Kortom, jij bent een daadkrachtige manager. 

Wat bieden wij jou

 • Een salaris tussen €3600,- tot €5000,- in lijn met jouw kennis, vaardigheden en ervaring.
 • Een uitgebreid inwerktraject met de keuze uit 42 in-house trainingen en 120 online trainingen.
 • Carrièremanagement; samen kijken we naar de juiste stappen voor jouw carrière.
 • Steevast sluiten we de week af in ons café: op de tap Jupiler Pilsener en LaTrappe Blond.
 • Leuke collega’s bij REEF en FORTEC: 32 accountmanagers, 13 recruiters, 19 stafmedewerkers, 1 commercieel manager en 1 directeur/eigenaar.
 • REEF en FORTEC-uitjes. Van ons gezellige REEFenement, FORTEC winter event en zomerbarbecue tot een motortour, van weekendje Mallorca tot weekendje skiën.

Wat neem jij mee?

 • Je herkent jezelf in onze kernwaarden professioneel, ondernemend, trots, eigenwijs en samenwerken.
 • Jij hebt overzicht en visie, je weet de bedrijfsstrategie om te zetten naar een marketingplan en marketingdoelstellingen. Jouw team weet dan ook precies wat van hen verwacht wordt.
 • Jij bent in staat een team te motiveren en inspireren, jij weet precies wanneer je moet bijsturen of juist de verantwoordelijkheid uit handen moet geven.
 • Je hebt  5-10 jaar ervaring binnen marketing met minimaal 2 jaar management ervaring.
 • Je beschikt over hbo/ wo werk- en denkniveau en een afgeronde marketingopleiding.
 • Je bent 32-40 uur beschikbaar.


Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Mooi! We willen graag dat je contact opneemt met Loes, onze corporate recruiter. Loes is te bereiken op: 06 468 42 068 of via info@fortec.nl.

Solliciteer

Bedankt voor uw sollicitatie, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 • CV uploaden.

Bel mij terug

Wil je voor het solliciteren eerst gebeld worden over de mogelijkheden bij FORTEC? Vul dan het onderstaande formulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Bedankt voor uw interesse, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.