IMPACT

Laat jij jouw commerciële footprint achter in het FORTEC IMPACT-programma?

FORTEC geeft jou de kans om direct stappen te maken in je professionele ontwikkeling. We zijn een hecht team van professionals die dagelijks de juiste match maken tussen specialisten en opdrachtgevers. Binnen ons team zijn we in 2018 gestart met 5 young professionals die een jaar lang het IMPACT-programma hebben doorlopen.

Ook in 2019 is er ruimte voor young professionals. Accountmanagers en recruiters krijgen de kans om zichzelf in korte tijd te ontwikkelen binnen een van onze vakgebieden (bouw, infra, veiligheid en vth).

Je weet van aanpakken en hebt de vastberadenheid en drive om onze organisatie mee uit te bouwen. Je hebt een proactieve houding, ziet en creëert kansen en houdt vast tot je je doel bereikt hebt. Via gerichte trainingen en on-the-jobcoaching biedt het IMPACT-programma precies wat jij nodig hebt én wanneer je het nodig hebt: een mix van persoonlijke, recruitment- en commerciële adviesvaardigheden én extra ruimte voor specifieke eigen ontwikkelbehoeftes.

 

FORTEC - IMPACT voor accountmanagers

FORTEC - IMPACT voor recruiters

Neem contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden en de mooie uitdagingen die we voor jou als accountmanager of recruiter in petto hebben, neem dan contact op met FORTEC.

Solliciteer

Bedankt voor uw sollicitatie, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • CV uploaden.

Wil je voor het solliciteren eerst gebeld worden over de mogelijkheden bij FORTEC? Vul dan het onderstaande formulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Bedankt voor uw interesse, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.