HR-adviseur

Als jij als HR-adviseur zowel lopende zaken op operationeel en tactisch niveau oppakt ben je bij FORTEC en REEF aan het juiste adres! FORTEC zet personeel in bij capaciteitsvraagstukken en REEF werkt projectmatig. HR houdt zich bezig met creatie. De teams werken autonoom en HR definieert het speelveld op het gebied van bijvoorbeeld beleid, verzuim en vitaliteit. Daarnaast hebben wij een financiële -en officeafdeling die zich bezighouden met personeel en salarisadministratie waardoor deze componenten niet in onze HR-adviseur functie terugkomen.

Je houdt je in deze rol dus vooral bezig met de leuke kanten van HR. Denk hierbij aan ontwikkeling, implementatie en borging van beleid. Jij bent een allround adviseur voor personele- en organisatie brede vraagstukken. Je bent een sparringpartner en vraagbaak voor het HR-team, leidinggevenden en medewerkers. Voorwaarde hierbij is een gedreven en ondernemende houding naar de organisatie. Een “gewoon doen” mentaliteit past hier goed. Samen met je directe collega Kim zorg je voor een professionele HR-organisatie. Jij volgt en signaleert HR-trends en zorgt voor verdere ontwikkeling op HR-vlak. Met jouw inhoudelijke kennis van het vakgebied en de verschillende HR-tools weet je snel inhoud te geven aan de projecten waar je verantwoordelijk voor bent.  Je voert voornamelijk operationele taken uit en weet de vertaalslag te maken op tactisch niveau.

Jouw vaardigheden:

 • Je bent dusdanig communicatief vaardig dat de implementatie van beleid gaat leven bij directie en teammanagers en in alle lagen van de organisatie wordt uitgevoerd.
 • Je bent daadkrachtig en in staat om snel tot een besluit te komen.
 • Je voelt je thuis in een dynamische, zeer commerciële omgeving.
 • Je werkt zelfstandig en toont oprechte interesse.

 Jouw kennis:

 • Je hebt minstens 4 jaar ervaring als allround HR-adviseur.
 • Je hebt hbo werk- en denkniveau
 • Je hebt kennis van zaken op het gebied van arbeidsvoorwaarden, ontwikkeling, UWV, HR-gesprekscyclus, ziekteverzuim en wet- en regelgeving.
 • Je hebt ervaring met het (mee)werken aan een nieuw functiehuis en een nieuwe beloningssystematiek.
 • Je bent voor 32-40 uur per week beschikbaar.

Werken voor 2 bedrijven

De HR-afdeling is verantwoordelijk voor het HR-beleid van twee bedrijven, FORTEC en REEF. FORTEC is een detacheringsbureau en REEF is een projectenorganisatie. Twee verschillende bedrijven met een andere uitstraling en marktbewerking, maar voor beiden geldt: professionele organisaties met een formele uitstraling en een informele cultuur.

Ons aanbod

 • Wij bieden 40 trainingen aan op jaarbasis en toegang tot een eigen portal met een aanbod van actuele cursussen en/of opleidingen.
 • We sluiten wekelijks gezellig af met een borrel in ons eigen FORTEC-café.
 • We organiseren regelmatig leuke evenementen die je absoluut niet wilt missen.
 • Uiteraard krijg je passende arbeidsvoorwaarden

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Mooi! We willen graag dat je contact opneemt met Loes, corporate recruiter. Loes is te bereiken op: 06 468 42 068 of via info@fortec.nl.

Neem contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden en de mooie uitdagingen die we voor jou als accountmanager of recruiter in petto hebben, neem dan contact op met FORTEC.

Solliciteer

Bedankt voor uw sollicitatie, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 • CV uploaden.

Wil je voor het solliciteren eerst gebeld worden over de mogelijkheden bij FORTEC? Vul dan het onderstaande formulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Bedankt voor uw interesse, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.