Corporate recruiter

Om te beginnen zet jij je tanden in de werving van recruiters, accountmanagers, talentmanagers, marketeers en een salesmanager. En nog veel meer! Jij gaat namelijk het gehele corporate recruitment proces bij FORTEC opzetten. Tuurlijk hebben we al veel staan, maar door een nieuwe strategie kun jij aan deze geheel nieuwe functie een eigen draai geven. We gaan investeren in nieuwe rollen en functies, uitbreiden van onze bestaande teams en nieuwe teams opzetten. Vanuit jouw recruitmentervaring nemen wij jouw advies graag ter harte en verwachten wij hierin ook een proactieve houding. De rol is zowel operationeel als tactisch veelzijdig. Dus jouw takenpakket gaat verder dan enkel werving en selectie. Jij bent het gezicht van FORTEC en gaat onze “experience” met iedereen delen.

Verder ga jij:

 • Het volledige corporate recruitment proces opzetten en optimaliseren.
 • Aan de slag met een aantal uitdagende projecten zoals het opzetten van een recruitmentmarketing strategie en een referralprogramma.  
 • Bijdragen aan de Employer branding van FORTEC in samenwerking met ons marketingteam. Denk aan de invulling van de werkenbij, events of wervingscampagnes.
 • Binnengekomen sollicitanten behandelen waarbij een goede candidate journey voorop staat. 
 • Het voeren van sollicitatiegesprekken zowel telefonisch als eerste- en/of tweede gesprekken.
 • Sourcing via Linkedin recruiter: het actief benaderen van latente kandidaten. Daarnaast maak je gebruik van jobboards en jouw eigen netwerk en dat van jouw collega’s. 
 • Adviseren en rapporteren richting MT op gebied van personeelsplanning, recruitmentools, kosten/baten, de arbeidsmarkt en jouw wervingsstrategie. 
 • Opbouwen en beheren van talentpools en het onderhouden van lange termijn contact met kandidaten.
 • Je denkt na over verschillende wervingsmethodes bij verschillende procedures en zet deze op. 

De functie van corporate recruiter is veelzijdig: je komt te werken in een commerciële organisatie met resultaatgerichte collega's die altijd voor succes gaan. Om hier goed op je plek te zitten ben je resultaatgericht, verbindend en ben je graag onderdeel van een team. Bij FORTEC bestaat het recruitment team uit 4 recruiters; Kirsten, Cleo, Joyce, Danielle en recruitmentmanager Monique. 

Jouw werkdag:

Jouw werkdag op kantoor start altijd met een rondje koffie en een dagstart samen met je collega’s. Je bepaalt jouw doelen voor die dag en bekijkt welke sollicitatiegesprekken jij die dag gaat voeren. De ochtend vliegt voorbij waarin je 2 kandidaten spreekt voor de functie van accountmanager. Lunchpauze? Die breng je door in ons bedrijfsrestaurant waar Sabine een lekkere verse maaltijd voor je heeft bereid.Daarna is het de hoogste tijd om je fanatieke collega's te verslaan tijdens een potje tafeltennis. In de middag beoordeel jij de binnengekomen sollicitaties en werk je een nieuwe vacaturetekst uit. Je sluit de dag af met een overleg met je marketing collega om samen een wervingscampagne op te zetten voor de nieuwste collega die jij gaat werven.

Jij hebt: 

 • een afgeronde hbo-opleiding
 • minimaal 3 jaar ervaring als (corporate) recruiter
 • de energie om samen met ons FORTEC te laten groeien
 • een beschikbaarheid tussen de 28 en 40 uur

Jij krijgt:

de kans om FORTEC als werkgever goed op de kaart te zetten en mee te bouwen aan onze nieuwe organisatie. Wij vertrouwen erop dat jij uitblinkt als corporate recruiter, daarom bieden wij jou op basis van een 40-urige werkweek:

 • een bruto maandsalaris tussen de € 2.800,- en € 3.800,- afhankelijk van je ervaring met daarbij een aantrekkelijke bonusregeling
 • een functie met veel ruimte en ondernemerschap
 • de kans om jezelf te ontwikkelen; je wordt hierbij ondersteund door een uitgebreid trainingsprogramma en coaching-on-the-job van onze ervaren recruitmentmanager
 • steevast een gezellige vrijdagmiddagborrel in ons eigen café
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opbouw pensioen bij Zwiterserleven, 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen met mogelijkheid tot bijkopen van extra dagen
Danielle - doe waar je blij van wordt

Als werkzoekende kan het lastig zijn om een juiste en passende functie te vinden. Wat past nu echt bij je? Bij welk bedrijf sluit je het beste aan? Vragen die mijzelf bezighouden en ook veel mensen uit mijn omgeving. En hoe mooi is het dan, als iemand je daarbij kan helpen? "Als recruiter haal ik, naast een goede band op te bouwen met de persoon tegenover mij, vooral veel energie uit het vervullen van iemands wensen en ambitie", vertelt Daniëlle, recruiter VTH. Lees meer... 

Contact

Wil je meer weten over de functie als corporate recruiter bij FORTEC? Neem dan contact op met Monique Polman via mail m.polman@fortec.nl, mobiel 06 278 81 447 of start direct een chat via whatsapp:

 Wil je direct solliciteren? Laat dan je gegevens hieronder achter.

Neem contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden en de mooie uitdagingen die we voor jou als accountmanager of recruiter in petto hebben, neem dan contact op met FORTEC.

Solliciteer

Bedankt voor uw sollicitatie, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 • CV uploaden *

Wil je voor het solliciteren eerst gebeld worden over de mogelijkheden bij FORTEC? Vul dan het onderstaande formulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Bedankt voor uw interesse, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.