Accountmanager kvm

Ben jij commercieel en vastberaden?

Jij bent …
proactief, daadkrachtig en vasthoudend. Of het nu gaat om het werven van veiligheidskundigen of het – al dan niet op basis van koude acquisitie –  presenteren van de juiste specialist op de goede plek. Samen met drie directe collega-accountmanagers en een recruiter bouw je het FORTEC KVM-team van meer dan 40 veiligheidskundigen verder uit. Zo profileer en professionaliseer je FORTEC verder als specialist op het gebied van KVM. De FORTEC-veiligheidskundigen zijn werkzaam in het spoorwezen, (wegen)bouwveiligheid en de industrie. Maar denk ook aan logistieke dienstverleners en bijvoorbeeld waterschappen. Veiligheid is overal noodzakelijk en dat maakt jouw functie afwisselend en dynamisch.

Vakkennis onderhouden en uitbreiden

Je agenda is gevuld met vakgroepbesprekingen over de laatste KVM-ontwikkelingen, sollicitatiegesprekken en kennismakingen met (nieuwe) opdrachtgevers. Je kunt zo goed mee binnen KVM omdat je zelf vakinhoudelijke kennis hebt. En je houdt die up-to-date, bijvoorbeeld door deel te nemen aan bijeenkomsten voor veiligheidskundigen – of die te organiseren!

Lees op de FORTEC-site over de laatste bijeenkomst voor veiligheidskundigen die bezocht werd door een aantal accountmanagers.

 

De kennis die je al hebt van kwaliteit, veiligheid en milieu heb  je op gedaan door bijvoorbeeld werkervaring of een opleiding. Je spreekt hoe dan ook de taal van de specialisten en opdrachtgevers uit je netwerk. En misschien nog wel belangrijker: met wie je ook rond de tafel zit, dankzij jouw commerciële inzicht heb je al snel door welke mogelijkheden er zijn en hoe je daarop kunt inspringen.

Jij hebt …

 • het diploma op zak van een hbo-opleiding (bij voorkeur IVK), of een commerciële hbo-opleiding en de drive om je het KVM-vakgebied eigen te maken
 • ondernemerschap als drijfveer
 • een sterke pre in handen als je affiniteit hebt met het vakgebied KVM
 • zakelijk en commercieel inzicht
 • minimaal 2 jaar ervaring in een commerciële functie

Jij krijgt …

 • een afwisselende fulltime baan met een bruto maandsalaris tussen de 2200 en 3500 euro, afhankelijk van je ervaring
 • steevast een gezellige vrijdagmiddagborrel
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken
 • de ruimte voor outside-the-boxideeën
 • alle kans om je ambities te ontwikkelen en waar te maken
 • een leaseauto en een mooie bonusregeling

Wij zijn …
FORTEC, de partij waarmee specialisten mogen rekenen op interessante en uitdagende opdrachten en vacatures in hun vakgebied. Onze accountmanagers maken het verschil doordat ze een vakinhoudelijke achtergrond hebben die aansluit bij die van de specialist. Met andere woorden, we spreken de taal van de specialisten. Daarbij gaan we proactief, ondernemend en outside-the-box op zoek naar de juiste aansluiting tussen specialisten en opdrachtgevers. Spreekt dat jou aan? Laten we dan kijken of jij en FORTEC dezelfde taal spreken. FORTEC, alleen voor specialisten.

Contact
Als gretige accountmanager die geen kans op succes onbenut laat, wil je ons misschien al enkele vragen stellen. Wij horen graag van je! Neem daarvoor contact op met recruitmentmanager Monique Polman via 040 – 29 46 886 of m.polman@fortec.nl.

Op bezoek bij de stuwen en sluizen in Amerongen.

Marcel van Alebeek

Als projectmanager bij FORTEC heb je te maken met opdrachtgevers en met  specialisten. Natuurlijk ben je op de hoogte van waar je specialisten mee bezig zijn, maar het is ook interessant om met eigen ogen te zien wat er op de werklocatie gebeurt. Zo bezocht Rob Schepens, projectmanager KVM, de sluizen en stuwen van Amerongen waar FORTEC-specialist Marcel van Alebeek verantwoordelijk is voor de veiligheid tijdens de renovatie en vernieuwing van de sluizen en stuwen. Klik hier voor het volledige verhaal.

SOLLICITEER NU >

Neem contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden en de mooie uitdagingen die we voor jou als accountmanager of recruiter in petto hebben, neem dan contact op met FORTEC.

Solliciteer

Bedankt voor uw sollicitatie, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 • CV uploaden.

Wil je voor het solliciteren eerst gebeld worden over de mogelijkheden bij FORTEC? Vul dan het onderstaande formulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Bedankt voor uw interesse, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.