accountmanager

Gesprekspartner op alle niveaus

New-business bezoeken en het uitbouwen van bestaande relaties, maar ook vakgroepbesprekingen en sollicitatiegesprekken vullen je agenda. Met wie je ook rond de tafel zit, dankzij jouw commerciële inzicht en resultaatgerichtheid heb je al snel door welke mogelijkheden er zijn en hoe je daarop kunt inspelen.

Als accountmanager ruimtelijke ontwikkeling heb jij een 360° rol, van sales tot recruitment jij bent allround inzetbaar. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor business development om daarmee het vakgebied verder op te zetten. Jij bouwt een nieuw netwerk op en verdiept bestaande klantrelaties door adviesgesprekken te voeren op tactisch en strategisch niveau met adviesbureaus en gemeenten. Het gaat niet alleen over dat ene capaciteitsvraagstuk, maar ook over de visie van de organisatie, de samenstelling van de afdeling en de gezamenlijke doelstellingen. Jij bent de verbindende factor tussen de specialisten van FORTEC en jouw opdrachtgevers. Daarnaast verzorg jij uitstekend werkgeverschap waardoor jij jouw specialisten voor lange tijd aan FORTEC verbind.

Persoonlijke ontwikkeling

Wij faciliteren je in jouw persoonlijke ontwikkeling door o.a. 120 online trainingen van Goodhabitz, maar ook één-op-één VIP-gesprekken met je manager waarin jouw ontwikkeldoelstellingen, drijfveren en ambities centraal staan. Daarnaast ontwikkel jij je ook samen met je collega’s in FIT-sessies waarin je door een actueel onderwerp centraal te stellen je verder ontwikkelt op vaardigheden en competenties.

Leer het vakgebied écht kennen door een dag mee te lopen met één van onze specialisten

 Bas van Dael Frank van den Langenberg

Als accountmanager bij FORTEC heb je te maken met opdrachtgevers en met specialisten. Natuurlijk ben je op de hoogte van waar je specialisten mee bezig zijn, maar het is ook interessant om met eigen ogen te zien wat er op de werklocatie gebeurt. Zo heeft accountmanager VTH Bas van Dael, Frank van den Langenberg, coördinator van het FORTEC asbestteam, een dag gevolgd tijdens zijn praktijkwerkzaamheden om zijn kennis over asbest uit te breiden. Klik hier voor het volledige verhaal.

Jij bent...

ondernemend, proactief, daadkrachtig en vasthoudend. Of het nu gaat om het werven van nieuwe specialisten of het presenteren van de juiste specialist op de goede plek. Je profileert en professionaliseert FORTEC verder als specialist op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling. Samen met dedicated recruiter Renée Weber, bouw je het FORTEC-team verder uit.

Jij krijgt…

  • een afwisselende fulltime baan met een bruto maandsalaris afhankelijk van je ervaring tussen de € 2500,- en € 4500,-,
  • steevast een gezellige vrijdagmiddagborrel in ons eigen café
  • flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken
  • alle kans om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkelingen ambities
  • afhankelijk van je werkervaring een leaseauto naar keuze en een onbeperkte bonusregeling

Planoloog Henri Manders zorgt voor de verbinding in regionaal project

Henri MandersAls accountmanager bij FORTEC heb je te maken met opdrachtgevers en met  specialisten. Om een goed beeld te krijgen van de projecten waaraan de specialist werkt ga jij op werkbezoek. Jouw bevindingen vertaal je samen met marketing naar een artikel waarmee we nieuwe specialisten werven die net als Henri aan de slag willen als planoloog. Klik hier voor het volledige verhaal.

Jij hebt…

  • afgeronde HBO-opleiding
  • een ondernemersinstelling
  • zakelijk en commercieel inzicht
  • ervaring in de arbeidsbemiddeling

Contact

Als accountmanager met de drive om te ondernemen wil je waarschijnlijk vandaag nog je visie met ons delen. Wij horen graag van je! Neem daarvoor contact op met recruitmentmanager Monique Polman via 040 – 29 46 886 of m.polman@fortec.nl.

Neem contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden en de mooie uitdagingen die we voor jou als accountmanager of recruiter in petto hebben, neem dan contact op met FORTEC.

Solliciteer

Bedankt voor uw sollicitatie, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • CV uploaden.

Wil je voor het solliciteren eerst gebeld worden over de mogelijkheden bij FORTEC? Vul dan het onderstaande formulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Bedankt voor uw interesse, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.