accountmanager

Gesprekspartner op alle niveaus

Met jouw commercieel inzicht en resultaatgerichtheid zie jij kansen en mogelijkheden waarop je direct kan inspelen. Op alle niveaus heb jij gesprekspartners:

 • New-business bezoeken
 • Uitbouwen van bestaande klantrelaties
 • Vakgroepbesprekingen met je collega’s
 • Sollicitatiegesprekken met kandidaten

Een dag als accountmanager bij FORTEC

Je begint je dag met een kop koffie en een dagstart met je team. Samen bepalen jullie de doelen voor die dag en spreken jullie de actuele vacatures en kandidaten door. De ochtend vliegt voorbij waarin je 2 kandidaten spreekt voor een functie bij jouw opdrachtgever.
Lunchpauze? Die breng je door in ons bedrijfsrestaurant waar Sabine een verse maaltijd voor je heeft bereid. Daarna is het de hoogste tijd om je fanatieke collega's te verslaan met een potje tafeltennis.
In de middag ga je new-business bellen met als doel afspraken te maken. Aan het einde van de middag ja je samen met je collega recruiter op bezoek bij één van je opdrachtgevers om de vacature door te spreken die jij gaat invullen. 

Jij bent de verbinder tussen klant, kandidaat en FORTEC

Als accountmanager ben jij allround inzetbaar. Jij bouwt een nieuw netwerk op en verdiept bestaande klantrelaties door adviesgesprekken te voeren op tactisch en strategisch niveau. Het gesprek gaat over die openstaande vacature, maar daarnaast vooral over de visie van de organisatie, de samenstelling van de afdeling en de gezamenlijke doelstellingen. Jij bent de verbindende factor tussen de kandidaten van FORTEC en jouw opdrachtgevers. Dat doe jij door de kandidaat te begeleiden tijdens hun werk bij de opdrachtgever en ze bij te staan in hun ontwikkeling.

Persoonlijke ontwikkeling

Wij faciliteren je in jouw persoonlijke ontwikkeling door o.a. 120 online trainingen van Goodhabitz, maar ook één-op-één VIP-gesprekken met je manager waarin jouw ontwikkeldoelstellingen, drijfveren en ambities centraal staan. Daarnaast ontwikkel jij je ook samen met je collega’s in FIT-sessies waarin je door een actueel onderwerp centraal te stellen je verder ontwikkelt op vaardigheden en competenties.

Leer het vakgebied écht kennen door een dag mee te lopen met één van onze kandidaten

 Bas van Dael Frank van den Langenberg

Als accountmanager bij FORTEC heb je te maken met opdrachtgevers en met kandidaten. Natuurlijk ben je op de hoogte van waar je kandidaten mee bezig zijn, daarnaast het is ook interessant om met eigen ogen te zien wat er op de werklocatie gebeurt. Zo heeft accountmanager VTH Bas van Dael, Frank van den Langenberg, coördinator van het FORTEC asbestteam, een dag gevolgd tijdens zijn praktijkwerkzaamheden om zijn kennis over asbest uit te breiden. Klik hier voor het volledige verhaal.

Jij bent...

ondernemend, proactief, daadkrachtig en vasthoudend. Of het nu gaat om het werven van nieuwe specialisten of het presenteren van de juiste specialist op de goede plek. Je profileert en professionaliseert FORTEC verder. Samen met een dedicated recruiter bouw je het FORTEC-team verder uit.

Jij krijgt…

 • een afwisselende fulltime baan met een bruto maandsalaris afhankelijk van je ervaring tussen de € 2800,- en € 4500,-,
 • steevast een gezellige vrijdagmiddagborrel in ons eigen café
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken
 • alle kans om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het verwezenlijken van je ambities
 • afhankelijk van je werkervaring een leaseauto naar keuze en een onbeperkte bonusregeling

KAM-coördinator Femke Machiels vergroot het veiligheidsbewustzijn op grote infra-projecten

Femke Machiels Kam coordinatorAls accountmanager bij FORTEC heb je te maken met opdrachtgevers en met  specialisten. Om een goed beeld te krijgen van de projecten waaraan de specialist werkt ga jij op werkbezoek. Jouw bevindingen vertaal je samen met marketing naar een artikel waarmee we nieuwe specialisten werven die net als Femke aan de slag willen als KAM-coördinator. Klik hier voor het volledige verhaal.

Jij hebt…

 • afgeronde HBO-opleiding
 • een echte ondernemersinstelling
 • zakelijk en commercieel inzicht
 • minimaal 2 jaar commerciële ervaring in een zakelijke omgeving
 • bij voorkeur ervaring in de arbeidsbemiddeling

Contact

Wil je meer weten over de functie als accountmanager bij FORTEC? Neem dan contact op met Monique Polman via 06- 27881447 of m.polman@fortec.nl.  Wil je direct solliciteren? Laat dan je gegevens hieronder achter.

Neem contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden en de mooie uitdagingen die we voor jou als accountmanager of recruiter in petto hebben, neem dan contact op met FORTEC.

Solliciteer

Bedankt voor uw sollicitatie, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 • CV uploaden.

Wil je voor het solliciteren eerst gebeld worden over de mogelijkheden bij FORTEC? Vul dan het onderstaande formulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Bedankt voor uw interesse, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.