senior accountmanager

Gesprekspartner op alle niveaus

Vakgroepbesprekingen, sollicitatiegesprekken, relatiebezoeken bij je opdrachtgevers en kennismakingen met nieuwe opdrachtgevers vullen je agenda. Met wie je ook rond de tafel zit, dankzij jouw commerciële inzicht en resultaatgerichtheid heb je al snel door welke mogelijkheden er zijn en hoe je daarop kunt inspelen.

Als ervaren accountmanager ligt jouw focus, naast business development vooral op key-accountmanagement. Jij bouwt je netwerk verder uit en bouwt aan klantrelaties door adviesgesprekken te voeren op tactisch en strategisch niveau. Het gaat niet alleen over dat ene capaciteitsvraagstuk, maar ook over de visie van de organisatie, de teamsamenstelling en de gezamenlijke doelstellingen. Jij bent de verbindende factor tussen de specialisten van FORTEC en jouw opdrachtgevers, jij zorgt voor uitstekend werkgeverschap waardoor jij jouw specialisten voor lange tijd aan ons verbind.

Persoonlijke ontwikkeling

Wij faciliteren je in jouw persoonlijke ontwikkeling door o.a. 120 online trainingen van Goodhabitz, maar ook één-op-één VIP-gesprekken met je manager waarin jouw ontwikkeldoelstellingen, drijfveren en ambities centraal staan.

Leer het vakgebied écht kennen door een dag mee te lopen met één van onze specialisten

 Bas van Dael Frank van den Langenberg

Als accountmanager bij FORTEC heb je te maken met opdrachtgevers en met specialisten. Natuurlijk ben je op de hoogte van waar je specialisten mee bezig zijn, maar het is ook interessant om met eigen ogen te zien wat er op de werklocatie gebeurt. Zo heeft accountmanager VTH Bas van Dael, Frank van den Langenberg, coördinator van het FORTEC asbestteam, een dag gevolgd tijdens zijn praktijkwerkzaamheden om zijn kennis over asbest uit te breiden. Klik hier voor het volledige verhaal.

Jij bent…

proactief, daadkrachtig en vasthoudend. Of het nu gaat om het werven van nieuwe specialisten of het – al dan niet op basis van koude acquisitie – presenteren van de juiste specialist op de goede plek. Je profileert en professionaliseert FORTEC verder als specialist op het gebied van KVM of VTH. Samen met je directe collega-accountmanagers en een dedicated recruiter bouw je het FORTEC-team verder uit.

Jij krijgt…

 • een afwisselende fulltime baan met een bruto maandsalaris afhankelijk van je ervaring tussen de € 3000,- en € 5000,-,
 • steevast een gezellige vrijdagmiddagborrel in ons eigen café
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken
 • alle kans om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkelingen ambities
 • een leaseauto naar keuze en een onbeperkte bonusregeling

Op bezoek bij de stuwen en sluizen in Amerongen.

Marcel van Alebeek

Als accountmanager bij FORTEC heb je te maken met opdrachtgevers en met  specialisten. Natuurlijk ben je op de hoogte van waar je specialisten mee bezig zijn, maar het is ook interessant om met eigen ogen te zien wat er op de werklocatie gebeurt. Zo bezocht Rob Schepens, accountmanager KVM, de sluizen en stuwen van Amerongen waar FORTEC-specialist Marcel van Alebeek verantwoordelijk is voor de veiligheid tijdens de renovatie en vernieuwing van de sluizen en stuwen. Klik hier voor het volledige verhaal.

Jij hebt…

 • hbo werk- en denkniveau
 • een ondernemersinstelling in je
 • zakelijk en commercieel inzicht
 • minimaal 4 jaar ervaring in een commerciële functie
 • bij voorkeur ervaring in de arbeidsbemiddeling

Heb je minder ervaring?

Maak jezelf het vak binnen een jaar eigen met het FORTEC IMPACT-programma

Contact

Als accountmanager met ondernemingszin wil je waarschijnlijk vandaag nog je visie met ons delen. Wij horen graag van je! Neem daarvoor contact op met recruitmentmanager Monique Polman via 040 – 29 46 886 of m.polman@fortec.nl.

Neem contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden en de mooie uitdagingen die we voor jou als accountmanager of recruiter in petto hebben, neem dan contact op met FORTEC.

Solliciteer

Bedankt voor uw sollicitatie, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 • CV uploaden.

Wil je voor het solliciteren eerst gebeld worden over de mogelijkheden bij FORTEC? Vul dan het onderstaande formulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Bedankt voor uw interesse, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.