accountmanager

Bouw jij met ons mee?

Bij FORTEC geloven wij in ondernemerschap en spelen wij in op kansen die we zien. Wij zijn een detacheringsorganisatie. Dit betekent dat jij specialisten aan FORTEC verbindt die op projecten werken bij jouw opdrachtgevers. Als accountmanager bij FORTEC bouw jij één van onze bestaande vakgebieden verder uit of ontgin jij een compleet nieuwe markt. Als accountmanager ben jij allround inzetbaar. Jij bouwt een netwerk op van nieuwe klanten en verdiept bestaande klantrelaties door adviesgesprekken te voeren op tactisch en strategisch niveau. Je spreekt jouw klanten over die openstaande vacature, maar daarnaast vooral over de visie van de organisatie, de samenstelling van de afdeling en de gezamenlijke doelstellingen. 

Heb jij nog geen kennis van onze vakgebieden? Dat is niet erg. Jouw leergierige instelling zorgt ervoor dat jij binnen no-time het vakgebied leert kennen, je voert immers veel gesprekken met vakspecialisten en opdrachtgevers.

Een dag als accountmanager bij FORTEC

Je begint de dag samen met je team tijdens de dagstart. Samen bepalen jullie de doelen voor die dag, spreken de afspraken door die er staan en reviewen de sollicitatiegesprekken van de dag ervoor. De ochtend vliegt voorbij, jij bezoekt namelijk twee prospects waarbij je ze kennis laat maken met FORTEC. Lunchpauze? Die breng je door in ons bedrijfsrestaurant waar Britt een verse maaltijd voor je heeft bereid. Daarna is het de hoogste tijd om je fanatieke collega's te verslaan met een potje tafeltennis.
In de middag ga je new-business bellen met als doel afspraken te maken. Aan het einde van de middag ja je samen met je collega recruiter op bezoek bij één van je opdrachtgevers om de vacature door te spreken die jij gaat invullen. 

Jij verbindt klant, kandidaat en FORTEC

Jij bent de verbindende factor tussen de kandidaten van FORTEC en jouw opdrachtgevers. Dat doe jij door ze te begeleiden tijdens het werk wat ze uitvoeren bij de opdrachtgever. Hoe verloopt het project, waar hebben ze hulp nodig? Hierin wordt je bijgestaan door onze talentmanager, die haar focus heeft op het werkgeluk en de ontwikkeling van onze medewerkers. Zo trekken jullie samen op om het project te laten slagen maar ook onze medewerkers optimaal te begeleiden.

Persoonlijke ontwikkeling

Stilstaan in je ontwikkeling is geen optie. Bij FORTEC werkt iedereen doorlopend aan zijn eigen ontwikkeling. Dat kan vakinhoudelijk zijn door een opleiding te volgen, op competentievlak of op vaardigheden. Het zit in ons DNA dat wij elkaar gevraagd en ongevraagd feedback geven. Wij organiseren wekelijks FIT-sessie om worst & best cases met elkaar te delen en van elkaar te leren. Wij faciliteren je in jouw persoonlijke ontwikkeling door o.a. 120 online trainingen van Goodhabitz, maar ook één-op-één VIP-gesprekken met je manager waarin jouw ontwikkeldoelstellingen, drijfveren en ambities centraal staan.

Leer het vakgebied écht kennen door een dag mee te lopen met één van onze kandidaten

 Bas van Dael Frank van den Langenberg

Als accountmanager bij FORTEC heb je te maken met opdrachtgevers en met kandidaten. Natuurlijk ben je op de hoogte van waar je kandidaten mee bezig zijn, daarnaast het is ook interessant om met eigen ogen te zien wat er op de werklocatie gebeurt. Zo heeft accountmanager VTH Bas van Dael, Frank van den Langenberg, coördinator van het FORTEC asbestteam, een dag gevolgd tijdens zijn praktijkwerkzaamheden om zijn kennis over asbest uit te breiden. Klik hier voor het volledige verhaal.

Jij bent...

resultaatgericht, ondernemend, proactief, daadkrachtig en vasthoudend. Of het nu gaat om het werven van nieuwe klanten of het presenteren van de juiste specialist op de goede plek. Jij profileert en professionaliseert FORTEC verder. Samen met dedicated recruiters in je team bouw je onze organisatie verder uit.

Jij krijgt…

 • een afwisselende fulltime baan met een bruto maandsalaris afhankelijk van je ervaring tussen de € 2800,- en € 4500,-,
 • een onbeperkte bonusregeling afhankelijk van jouw eigen prestaties en een teambonus
 • steevast een gezellige vrijdagmiddagborrel in ons eigen café
 • de kans om jezelf te ontwikkelen; je wordt hierbij ondersteund door een uitgebreid trainingsprogramma van onze trainers op consultative selling
 • je krijgt coaching-on-the-job van ervaren collega’s die je de fijne kneepjes van het vak leren
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken
 • afhankelijk van je werkervaring een leaseauto naar keuze
 • een functie met veel ruimte voor eigen ondernemerschap
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opbouw pensioen bij Zwitserleven, 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen met mogelijkheid tot bijkopen van extra dagen

KAM-coördinator Femke Machiels vergroot het veiligheidsbewustzijn op grote infra-projecten

Femke Machiels Kam coordinatorAls accountmanager bij FORTEC heb je te maken met opdrachtgevers en met  specialisten. Om een goed beeld te krijgen van de projecten waaraan de specialist werkt ga jij op werkbezoek. Jouw bevindingen vertaal je samen met marketing naar een artikel waarmee we nieuwe specialisten werven die net als Femke aan de slag willen als KAM-coördinator. Klik hier voor het volledige verhaal.

Jij hebt…

 • HBO werk- en denkniveau
 • een echte ondernemersinstelling
 • zakelijk en commercieel inzicht
 • minimaal 2 jaar commerciële ervaring in een zakelijke omgeving
 • bij voorkeur ervaring in de arbeidsbemiddeling

Contact

Wil je meer weten over de functie als accountmanager bij FORTEC? Neem dan contact op met Monique Polman via mail m.polman@fortec.nl, mobiel 06 278 81 447 of start direct een chat via whatsapp:

 Wil je direct solliciteren? Laat dan je gegevens hieronder achter.

Neem contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden en de mooie uitdagingen die we voor jou als accountmanager of recruiter in petto hebben, neem dan contact op met FORTEC.

Solliciteer

Bedankt voor uw sollicitatie, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 • CV uploaden *

Wil je voor het solliciteren eerst gebeld worden over de mogelijkheden bij FORTEC? Vul dan het onderstaande formulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Bedankt voor uw interesse, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.